Prvenstvo Evrope disicplina No Gi- Boskovic zlatan, Perovic do 1/4 finala

Zlato na prvenstvu Evrope za Boškovića, Perović zaustavljen u 1/4 finalu!
Članovi kluba brazilskog jiu jitsua Mata Leao A-Force, Srđan Bošković i Nikola Perovic sjajno su predstavili svoj rad i klub i državu na IBJJF šampionatu Evrope u disciplini No Gi koje se od utorka do nedelje održavalo u Rimu, Italija.
Imali smo dva predstavnika u divizijama majstora– crnih pojaseva.
Svojoj kolekciji medalja Srđan Bošković dodao je i zlato i u ,,crnoj” diviziji osvojeno na veoma superioran način dok je debitant među majstorima na ovim šampionatima- Nikola Perović u žestokoj konkurenciji Heavy kategorije zaustavljen u četvrtini finala jedne od najžešćih kategorija u istoriji šampionata. Treba naglasiti da je u eliminacijama Perović prošao apsolutnog favorita kategorije.
Momci svaka čast i velike čestitke! Izuzetno ponosni na vas!- trener Mladen Jokmanovic
nik i sr
nik i sr 2 nik i sr 3

 

Boskovic i Perovic na IBJJF No Gi prvenstvu Evrope

Dva Mata Leao asa, Srđan Bošković i Nikola Perović nastupaju na No Gi prvenstvu Evrope u Rimu

Imacemo dva predstavnika u Rimu na IBJJF prvenstvu Evrope u disciplini NO Gi i to u divizijama majstora- crnih pojaseva.

U subotu, u žestokoj konkurenciji, u kojoj ga očekuju najveća imena šampionata, nastupa Nikola Perović dok u nedelju Srđan Bošković izlazi na tatami sa namjerom da kompletira svoju kolekciju evropskih medalja.

Želimo im samo da im naiđe dobar dan jer obojica su mnogo puta dokazali što i koliko mogu. Idemo momci!

rim 2024

Nikola Perovic, trener Mladen Jokmanovic, Srdjan Boskovic

Boskovic impresivan u Lisabonu

Na danas održanom IBJJF Lisbon Openu u disciplinama Gi i No Gi nastupio jedan od najtrofejnijih takmičara kluba, Srđan Bošković i u diviziji crnih pojaseva zabilježio je sledece rezultate:
* Gi- zlato apsolutna (open) kategorija i srebro težinska kategorija.
*No Gi- srebro težinska kategorija i bronza apsolutna (open) kategorija.
Nakon nedavnog zlata na No Gi prvenstvu Evrope u Rimu, Srđan je potvrdio dobru formu i ,,povratak” rezultata po kojim je Mata Leao A-Force prepoznat u BJJ svijetu
lisabon

 

8 medalja na AJP Split Openu

8 medalja za nas na AJP Split Openu u disciplinama  Gi i No Gi.
4 zlata, 2 srebra i 2 bronze.
Zlata: Tomic Uros, Boris Ilin, Elena Jovanovic (dječiji uzrast) i Aleksa Rasovic- junior U 18. Srebro u u djecijem uzrastu za Balsu Dondica i takodje srebro za trenera Mladena Jokmanovica u seniorima black professional No Gi. Bronzu je osvojio Aleksandar Burzanovic u seniorima početnicima discipline No Gi, dok je Mlladen Jokmanović u disciplini Gi crnih pojaseva osvojio bronzu.
Čestitke svima, dobar nastup!
split 23