Ju Jitsu EP: Trener Mladen Jokmanovic vicesampion Evrope, bronza za MNE fight tim

Ju jitsu prvenstvo Evrope, Gelsenkirhen, Njemačka:
Srebrna medalja za trenera Mladena Jokmanovića (Fighting M1) i bronza za fighting tim Crne Gore (Milić, Radulovic, Radulovic, Martinovic, Vukcevic, Jokmanovic, Jaredic, Milickovic, Jeftić), porazena je Danska u mecu za bronzu.
7. plasman za našeg Nikolu Perovica ne waza -94 kg sa dvije pobjede Protiv UKR i AUT  i dva poraza u zestokoj konkurenciji.
Nakon odlicnog starta na takmicenju,  Mladen Jokmanovic je superiornim full ipponom dosao do pobjede na reprezentativcem Francuske u polufinalu, dok ga je u finalu takodje sacekao veoma trofejan reprezentativac Francuske, Dupont.  Kada je isteklo vrijeme na semaforu je bio rezultat 8/7 u korist trenera Mladena, medjutim, na opste iznenadjenje prisutnih, dodijeljena nam je jos jedna kazna prije proglasenja pobjednika sto je bilo dovoljno za diskvalifikaciju i Jokmanovic je zavrsio sa srebrom u rukama. Veoma diskutabilan sudijski potez ali sve je to sastavni dio sporta.
,,U finalnom meču protiv odličnog protivnika koji ima džudo svjetske i evropske medalje,  smatram da nisam porazen od strane protivnika jer sam kad je isteklo vrijeme vodio 8-7 a potom  diskvalifikovan na veoma cudan nacin. Vratio sam se u fighting posle 9 godina iz zabave i zadovoljan sam“ riječi su Mladena Jokmanovića .
Hvala svima. Idemo naprijed!
ger ml
ger ml 2
ger ml 5
ger ml 4
perovic ger

Nikola Perovic