Vidic i Zindovic iskusniji za prvenstvo Balkana

Naši Viktor Vidić (-55) i Boško Zindović (-50) ovog puta  završili su nastup bez plasmana na veoma jakom prvenstvu Balkana za starije pionire u Rumuniji (Cluj Napoca) ali sa iskustvom više i jasnim pokazateljima u kom pravcu treba da rade dalje.

Idemo naprijed momci, nema vise djecijeg rada 💪🏻

rum 24

Sindjic zaustavljen na korak od balkanske bronze

5. mjesto na prvenstvu Balkana za našeg Balšu Sinđića, u konkurenciji 22 takmičara kategorije -50 kg.

Nakon  slobodnog kola i dvije pobjede nad MLD i TUR, Balša je zaustavljen u polufinalu a potom i u borbi za bonzanu medalju od bugarskih takmičara.

Balša je bio jedini reprezentativac Crne Gore koji je došao do polufinala prvog dana  šampionata Balkana.

Ostaje žal za medaljom jer je Balša zaslužio svojim radom i zalaganjem ali mijenjamo kategoriju pa cemo da korigujemo stvari koje su smetale u trecoj i cetvrtoj borbi.

Ponosni smo na tebe Baka!

balkanko pg balsa balkansko pg balsa 2

 

Ju Jitsu EP: Trener Mladen Jokmanovic vicesampion Evrope, bronza za MNE fight tim

Ju jitsu prvenstvo Evrope, Gelsenkirhen, Njemačka:
Srebrna medalja za trenera Mladena Jokmanovića (Fighting M1) i bronza za fighting tim Crne Gore (Milić, Radulovic, Radulovic, Martinovic, Vukcevic, Jokmanovic, Jaredic, Milickovic, Jeftić), porazena je Danska u mecu za bronzu.
7. plasman za našeg Nikolu Perovica ne waza -94 kg sa dvije pobjede Protiv UKR i AUT  i dva poraza u zestokoj konkurenciji.
Nakon odlicnog starta na takmicenju,  Mladen Jokmanovic je superiornim full ipponom dosao do pobjede na reprezentativcem Francuske u polufinalu, dok ga je u finalu takodje sacekao veoma trofejan reprezentativac Francuske, Dupont.  Kada je isteklo vrijeme na semaforu je bio rezultat 8/7 u korist trenera Mladena, medjutim, na opste iznenadjenje prisutnih, dodijeljena nam je jos jedna kazna prije proglasenja pobjednika sto je bilo dovoljno za diskvalifikaciju i Jokmanovic je zavrsio sa srebrom u rukama. Veoma diskutabilan sudijski potez ali sve je to sastavni dio sporta.
,,U finalnom meču protiv odličnog protivnika koji ima džudo svjetske i evropske medalje,  smatram da nisam porazen od strane protivnika jer sam kad je isteklo vrijeme vodio 8-7 a potom  diskvalifikovan na veoma cudan nacin. Vratio sam se u fighting posle 9 godina iz zabave i zadovoljan sam“ riječi su Mladena Jokmanovića .
Hvala svima. Idemo naprijed!
ger ml
ger ml 2
ger ml 5
ger ml 4
perovic ger

Nikola Perovic

Pehar i 7 zlata iz 8 finala na ,,Danu nezavisnosti“

Međunarodni turnir Dan nezavisnosti u Golubovcima (430 takmičara CG,BiH,MKD)- Osvojili smo pehar za 4. mjesto u konkurenciji 29 klubova sa samo 13 takmičara džudo kluba Stara Varoš-Podgorica (Volcano Sport Support) koji su osvojili 7 zlata, 1 srebro i 1 bronzu.

Zlatne medalje: Balša Sinđić (kadeti), Viktor Vidic (stariji pioniri), Maksim Bulatovic (ml. pioniri),Vuk Mijovic (poletarci), Jana Boljević (ml. poletarke), Vuk Vukovic i Jakov Raickovic (ml. poletarci).

Srebro je osvojio Uroš Boljevic (poletarci) dok je bronzu osvojio Luka Boljevic (kadet).

Ovog puta bez medalja ostali su Janković, Jovanovic, Boskovic i Zindović.

Danas ste odradili takmičenje sa procentualno najmanje gresaka u ovoj godini, bravo drugari, dan pun Ippona!

nezav 24 2 nezav 24

4 medalje, 3 finala i 1 bronza za nase poletarce

4 medalje, 3 finala i bronza + 5. mjesto u konkurenciji 24 kluba na prvenstvu države za poletarce 2014/15/16 za članove džudo kluba Stara Varoš- Podgorica (Volcano Sport Support).

Ubjedljiva šampionka države sa zlatom i peharom postala je naša velika nada Jana Boljević sa tri pobjede.

Vicešampioni postali su Vuk Mijović i Luka Mitrović. Bronza je pripala Lazaru Raičeviću dok je petoplasirani bio Uroš Boljević.

Naši debitanti na državnom Aleksandar Boškovic, Vuk Vukovic i Ognjen Jovanovic ovog puta nisu došli do plasmana.

Klub je zauzeo visoko 5. mjesto u konkurenciji 24 kluba u našoj državi.

Na korak od senzacije drugari i to nas prati već par mjeseci ali probićemo i to.

Ponosan na vas, trener Mladen Jokmanovic

jana 24luka 24

 

vuk 24