116 medalja i 5 pehara u 2021. godini za klub brazilskog dziu dzicua Mata Leao!

116 medalja i 5 pehara u timskim plasmanima (2 zlatna pehara i 3 bronzana pehara) za klub brazilskog dziu dzicua Mata Leao Podgorica- A-Force BJJ International u 2021. godini!
111 medalja u brazilskom dziu dzicu-u, 5 medalja u MMA. Osvojili smo ukupno 58 zlatnih medalja, 30 srebrnih medalja i 28 bronzanih medalja.
U brazilskom dziu dzicu-u, u ovoj godini, nastupali smo na: Belgrade Masters Openu Srbija, Sarajevo Brazilian jiu jitsu Openu BiH , ADCC Monte Minerale Montenegro Open 2021- Sutomore CG, Brazilian jiu jitsu East Europe Openu u Sarajevu BiH, ADCC Balkan Open-Tuzla BiH, Old Bridge Mostar Open, Mostar BiH, ADCC Montenegro Nationals- Podgorica CG.
U ovoj godini takodje smo imali nastupe nasih takmicara koji su se uspjesno oprobali na amaterskim MMA takmicenjima na MMA Fight Games 11 Vrbas SRB, Amaterskom MMA turniru B52 Lige, Podgorica i MMA Fight Games 12 Vrbas SRB.
Pehari:
-1. mjesto i zlatni pehar u ukupnom plasmanu ADCC Montenegro Open- Monte Minerale u Sutomoru (10 država- MNE, SRB, BIH,MKD,CRO, RUS,ALB, KOS,SLO, AUT, takmicari iz 26 klubova)
-1. mjesto i zlatni pehar u ukupnom plasmanu ADCC Montenegro Nationals u Podgorici (Nacionalno takmicenje 4 tima iz CG)
– 3. mjesto i bronzani pehar ADCC Balkan Open u Tuzli BiH (medjunarodno takmicenje 9 drzava, takmicari iz Jordana, Turske, Slovačke, Poljske,Rumunije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine)
– 3. mjesto i bronzani pehar na Sarajevo Brazilian jiu jitsu Openu (u konkurenciji preko 20 klubova iz BiH, UAE, Srbije, Njemacke, Rusije, CG)
– 3. mjesto i bronzani pehar Brazilian jiu jitsu East Europe Open Sarajevo (200 takmicara iz 18 klubova- BiH, Srbije, Slovenije, Njemacke, Poljske, Rusije, Kuvajta, Jamajke i Amerike)
-U 2021. trener Mladen Jokmanovic postao je zvanicni predstavnik svjetske ADCC federacije za Crnu Goru a imenovani su i glavni ADCC sudija Marko Jokmanovic i ADCC sekretar Srdjan Boskovic sto je afirmisalo intenzivnije pokretanje ADCC takmicenja u Crnoj Gori i na Balkanu.
-U ovoj godini ogromnu cast i privilegiju svojim javljanjem nam je ucinio cuveni holivudski filmski reziser i BJJ crni pojas Guy Ritchie (Gaj Rici) sa kojim je trener Mladen Jokmanovic obavljao visednevne treninge na CG primorju a priliku da rade sa njim i da ga upoznaju imali su i trener Marko Jokmanovic kao i Srdjan Boskovic.
2021. takodje ostaje zapamcena po velikoj proslavi punih 15 godina postojanja kluba brazilskog dziu dziucua Mata Leao koja je obiljezena visednevnim seminarom naseg mentora Andre Tim Monteira, majstora 4. stepen i vicesampiona svijeta i prvaka Evrope, iz Njujorka. Treneri Mladen Jokmanovic i Marko Jokmanovic promovisani su u 2. grau crnog pojasa dok su na ovoj ceremoniji treneri Andre Monteiro, Mladen Jokmanovic i Marko Jokmanovic urucili su prvi ucenicki crni pojas od postojanja kluba osvajacu medalja sa evropskih i svjetskih takmicenja Srdjanu Boskovicu. U braon pojas unaprijedjen trofejni takmicar Nikola Perovic kao i tri zuta pojasa koja su urucena najmladjim takmicarima.
U ovoj godini klub je proglasio Nikolu Perovica za najuspjesnijeg adult BJJ takmicara, Nikolu Radosavljevica na najuspjesnijeg adult MMA takmicara, najperspektivniji juvenil takmicari su Boris Ilin, Vuk Dzudovic, Nikola Mitrovic, Teodor Komatina i Elena Jovanovic.
Cestitamo svim takmicarima na uspjesno odradjenoj 2021. godini koja je bila veliki izazov i postigli smo pravi podvig!
Srecna nova godina svima pa da budemo jos uspjesniji u 2022.!
adcc nationals 1
fg12
dre 3
gaj
sa21
mne op2