Od januara do jula 2016 „STARA VAROS – VOLCANO“ : 77 DžUDO MEDALJA i 3 PEHARA; 40 MEDALJA DžU- DžICU.

43

*JUDO* – U prvom dijelu 2016. godine, od januara do jula clanovi dzudo kluba Stara Varos- Volcano, Podgorica osvojili su 77 medalja (30 zlatnih, 24 srebra i 23 bronze) kao i tri pehara za ekipni plasman na medjununarodnim turnirima. Nastupili smo na 13 takmicenja: 5 nacionalnih prvenstava (seniori, juniori, kadeti, mladji pioniri, stariji pioniri), 6 medjunarodnih turnira (Spinel kup,Trofej Podgorice, Majski kup, Humanitarni kup Sveti Nikola, Turnir M.Stankovic i Akademik Open) kao i dva Balkanska sampionata za juniore i starije pionire.
Čestititke svim clanovima!

Mladen Jokmanovic i Marko Jokmanovic

*JU JITSU* – Ju jitsu klub Stara Varoš u ovom dijelu sezone odradio je ekstremno kvalitetno klupsko takmičenje povodom Dana nezavisnosti Crne Gore (40 medalja) koja su pokazala visok nivo nasih boraca u fighting i ne waza disciplini.
Ju jitsu klub Stara Varos (klub koji je iznjednio prvake svijeta i Evrope, 3 zvanicka svjetska i 4 evropska rezultata u Fighting i Ne waza sistemu) je kao jedan od najtrofejnijih crnogoskih klubova na evropskom i svjetskom nivou i okosnica reprezentacije Crne Gore bio primoran da donese odluku, da do daljnjeg ne ucestvuje u aktivnostima JJSCG, kao znak nezadovoljstva i protesta uslijed krajnje nekorektnog odnosa Ju jitsu saveza prema JJK Stara Varoš, njegovim članovima i reprezentativcima i trenerima koji su Crnoj Gori donijeli brojne svjetske i Evropske medalje.
Čestitke svim clanovima!

Mladen Jokmanovic i Marko Jokmanovic